Modul szőnyeg választék

4F Nylon modul szőnyegek

A nylon vagy poliamid modul szőnyeg választékunk rendkívüli tartósságuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak közepes és nagy ügyfélforgalmú területekre. Kínálatunkban megtalálhatók a buklé és a velúr szálszerkezetű modul padlószőnyegek egyaránt.

15 színben

9 színben

5 színben

5 színben

5 színben

5 színben

15 színben

17 színben

7 színben

16 színben

9 színben

8 színben

19 színben

19 színben

14 színben

4F Tűfilc modul szőnyegek

A tűfilc modul padlószőnyegek kopásálló és szennyeződést jól viselő burkolatok, melyeket bejárati területek, iskolák, vásárok és üzlethelységek burkolásához terveztek.

12 színben

4 színben

8 színben

RINOS szennyfogó szőnyegek:

A kíváló minőségű holland RINOS szennyfogó szőnyegek tökéletesen alkalmasak szinte minden felhasználási területre, legyen szó akár irodák, üzletek, szállodák, múzeumok, egészségügyi intézmények vagy lakóépületek bejáratairól.
A puha és durva szálak kombinációja biztosítja a szennyfogó szőnyeg hatékonyságát: amíg a durva szálak ledörzsölik a szennyeződést a cipőtalpról, addig a puha szálak magukba szívják a nedvességet is.
A kínálatban szereplő típusok tekercses (2 m) formában érhetők el, de a Victoria és a Delta típus bizonyos színei modul szőnyeg (50×50 cm) formában is rendelhető!

FITNICE szőtt PVC padlóburkolat

Fitnice prémium szőtt pvc burkolatok egyenesen Barcelonából: tekercses és modul formátumban egyaránt elérhető exkluzív szőtt vinyl padlóburkolatok szinte minden felhasználási területre, csúszásmentes szőtt szerkezetüknek köszönhetően akár nedves környezetben is használhatók.